Over ons.

Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in de bouwwereld. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt in de bouw. Lees meer over Glasvezelbehang Verwijderen!

Gestart in 2007

Destijds was er veel behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en aannemersbedrijven. Er moest een collectief komen die inzicht kon geven in de regels en voorschriften. Er ontstond een onafhankelijk platform zoals Advies Nederland, met specialisten op verschillende gebieden. Maar dan in de bouw!

De Missie

Online lees je dat veel consumenten op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers en stucers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Glasvezelbehang Verwijderen besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een expert in. Dit is een vakman met minimaal 10 jaar werkervaring!

Our Team

Hans van Glasvezelbehang Verwijderen.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten bouwbedrijven. Hij zorgt ervoor dat aangesloten vakmannen worden gecontroleerd op hun kwaliteit en prijs.

Diana van Glasvezelbehang Verwijderen.

Becca Crawford

Blogger

De teksten die je leest op deze website zijn geschreven door Becca. Na haar studie Bouwkunde op de universiteit besloot zij blogs te schrijven voor Bouwsector NL.

Jeroen van Glasvezelbehang Verwijderen.

Jeroen boom

Projectmanager

Al onze projecten worden gecontroleerd door Jeroen. Pas wanneer hij akkoord geeft op het werk dan leveren wij de woning op. Hij is destijds beginnen bij Glasvezelbehang.net.

De Glasvezelbehang Specialist van Nederland

In totaal werken er meer dan 100 vakmannen bij Bouwsector Nederland. Deze hebben allemaal hun eigen specialiteit. Zoek je een vakman voor je gipsplaten? Huur ons dan in en maak gebruik van onze aanbieding!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven